Питання - відповіді

Ваше i`мя:
Ваше питання:

Александр

Скажите, а со страховыми компаниями центр работает? Например "Країна"

Ответ: Доброго дня. Ми державна установа. Зі страховими компаніями працюємо. Але Ви уточніть в страховій компанії, що вони виділять для планової операції.

Станислав Александрович

Добрый день.
Скажите, как к вам можно попасть для удаления грыжи.
Предварительный диагноз: бедренная грыжа.

Ответ: Доброго дня. Зателефонуйте за одним із номерів та запишіться на консультацію.

Тетяна

Доброго дня! Чи виконують у вашому центрі абдомінопластику (є фартух) одночасно з усуненням грижі білої лінії?

Ответ: Доброго дня. Так, ми виконуємо одночасно алогерніопластику та абдомінопластику.

Наталія

Доброго дня, мої любимі лікарі! Дуже вам дякую, що ви погодилися мене оперувати, адже в багатьох клініках Києва мені відмовили і сказали, що таку післяопераційну грижу величезних розмірів не можливо прооперувати... Вже пройшло більше року. Почуваю себе чудово. Обслуговую себе сама, навіть допомагаю няньчити внучку. Колектив у вас чудовий, уважний, чуйний. Особливо хочу подякувати Ярославу Петровичу, Віталію Володимировичу, Володимиру Федоровичу, Марії Миколаївні!!!!

Ответ: Доброго дня, Наталія! Ми щиро за Вас раді! Не хворійте більше. Насолоджуйтесь життям!!!

Олег.

Чи можливо отримати консультацію лікаря стосовно лікування з таким діагнозом: ковзна кила стравохідного отвору діафрагми. Єкзофагіт. Гастродуоденіт. Дякую.

Ответ: Доброго дня. Так, Вам може надати консультацію професор Фелештинський Я.П. Для цього запишіться на консультацію по одному із телефонів, які вказані на сайті та візьміть із собою результати обстежень.

Людмила

Доброго дня. Скажіть будь-ласка чи можна у Вас виконати операцію з приводу пахвинних гриж з обох сторін лапароскопічно за один раз?

Ответ: Доброго дня. Так, ми виконуємо лапароскопічну алогерніопластику двобічної пахвинної грижі одномоментно.

Вячеслав

Вы в Вашей клинике для лечения грыж живота используете современные сеточки или обходитесь пластикой собственными тканями?

Ответ: Добрый день. В нашей клинике для пластики грыж живота мы используем современные сеточные имплантаты так как после таких методик рецидивы на уровне меньше 1%, а после пластики собственными тканями – выше 60%! По рекомендациям Европейской ассоциации хирургов-герниологов (хирурги, которые лечат грыжи живота) пластику собственными тканями можно использовать если: грыжа не больших размеров + возраст до 18 лет + нет избытка массы тела.

Віктор

У мене пахова грижа зліва дуже великих розмірів, мені 64 роки, хворію цукровим діабетом. Я звертався до багатьох хірургів, але всі відмовилися. Чи можна звернутися до Вас?

Ответ: Доброго дня. Так, Ви можете прийти до нас на консультацію, і ми обов’язково Вам допоможемо.

Алена

Добрый день. Меня зовут Алена, мне 23 года. Год назад начала ходить в спортзал. У меня с двух сторон появились паховые грыжи. Можете ли Вы сделать мне лапароскопическую операцию? Можно ли будет мне рожать? И можно ли мне будет снова посещать спортзал?

Ответ: Добрый день, Алена. Да, мы сделаем Вам лапароскопическую пластику двусторонней паховой грыжи одномоментно. Планировать беременность можно будет через 1 год. В спортзал пойдете через 2 месяца (легкая нагрузка), штанга – через 6-12 месяцев.

Марія

Добрий день. Моя мама живе в Трускавці. Їй 56 років. Перенесла 5 операцій (видалення жовчного пузиря, та 4 операції з приводу післяопераційних гриж). Щас у неї величезна грижа. Нам порадили звернутися до Вашого Українського центру хірургічного лікування гриж живота. Чи візьметеся ви за такий випадок? І чи можна взагалі нам до вас, ми ж не з Києва?...

Ответ: Доброго дня. Не важливо звідки Ви. Ми допомагаємо людям з усіх куточків України і не тільки України… Ми думаємо, що допоможемо Вам.
Запис на прийом